Szaktanácsadás akadálymentes honlap készítéséhez

TÁMOP-5.4.6.A-12/2 pályázatnak megfelelő oktató vagyok

A cikk témái:

A napokban várhatóan kiírásra kerül A fizikai és info-kommunikációs akadálymentesítés szakmai tudásának elterjesztése és hozzáférhető szolgáltatások fejlesztése – TÁMOP-5.4.6.A-12/2 című pályázat.

A pályázat célja, hogy országosan elterjessze az egyenlő esélyű hozzáférés – beleértve az akadálymentes informatikai és webfejlesztés – eredményes és hatékony biztosításához szükséges – a TÁMOP 5.4.5. kiemelt projekt keretében kialakított és akkreditált – felnőttképzési és felsőoktatási képzési programok/modulokat, tananyagokat a pályázó akkreditált felnőttképzési és felsőoktatási intézményeken keresztül.

A pályázó intézmények, non-profit szervezetek 100%-os támogatást kapnak a képzések szervezésére és lebonyolítására. A képzések pedig ingyenesek a hallgatók számára.

A TÁMOP-5.4.6.A-12/2 pályázat keretében csak minősített oktatók képezhetnek

A pályázat egyik lényeges feltétele, hogy a projekt keretében kizárólag megfelelően kiképzett, tanúsítvánnyal rendelkező (TÁMOP 5.4.5/07-1 kiemelt projekt Képzők Képzése Oktatási Program (KKOP) során az adott képzés oktatására jogosultságot szerzett) oktatók képezhetnek. Én egyike vagyok azon szakoktatóknak, akik rendelkeznek ilyen tanúsítvánnyal.

Nekem az alábbi informatikai felnőttképzési programok oktatására van tanúsítványom:

  • Bevezetés az esélyegyenlőséget szolgáló info-kommunikációs technológiákba
  • Esélyegyenlőséget szolgáló info-kommunikációs technológiák a gyakorlatban

Önök is pályáznának akadálymentesítéssel foglalkozó informatikai képzés indítására?

Amennyiben intézménye pályázni szeretne a fenti képzések megtartására, és tanúsítvánnyal rendelkező oktatót keres, akkor vegye fel velem a kapcsolatot.